Alstublieft, altijd de beste prijs
PH Hotel Oosteinde
Discount slider image

Alstublieft, altijd de beste prijs

We snappen dat u er zeker van wilt zijn dat u de beste prijsgarantie heeft. U bent nu op onze enige echte officiële website, dus er is geen reden om verder te zoeken. Een boeking is in enkele minuten gemaakt, we hopen u snel te mogen verwelkomen!

Boek nu

Onze website Andere boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

De locatie en omgeving

Heeft u uw verblijf in Amsterdam nog niet helemaal uitgedacht en zoekt u nog een uniek restaurant voor een diner? Neem dan een kijkje op bovenstaande kaart, waarop we graag onze favoriete plekjes in Amsterdam met u willen delen! 

Vanuit het PH Hotel Oosteinde bent u direct in het levendige centrum van Amsterdam. Amsterdam kunt u uitstekend per fiets ontdekken, of als het minder mooi weer is, per openbaar vervoer. Op enkele minuten van PH Hotel Oosteinde vindt u een metro bij halte Weesperplein, die u binnen 10 minuten naar het centraal station brengt. Verder vindt u op het Frederiksplein verschillende tramhaltes die u naar alle plekken in Amsterdam kunnen brengen. U bent dus zo vanaf uw kamer in het hartje van de hoofdstad. Hier ziet u alvast een aantal Amsterdamse aanraders:

Winkelen
Cultuur, winkelen en uitgaan: alles is op loopafstand van PH Hotel Oosteinde. Zo is de nabijgelegen Utrechtsestraat één van de leukste winkelstraten van Amsterdam. Van boetiekjes en bloemenstalletjes tot hippe modemerken en haringstalletjes: ook hier zorgt de afwisseling voor een warme eenheid.

Cultuur
Theater Carré, het Rijksmuseum en de Hermitage zijn allemaal op loopafstand van het PH Hotel Oosteinde.

Culinair
De medewerkers van PH Hotel Oosteinde adviseren u graag over de leukste en beste restaurants in de buurt. Maak kennis met internationale smaken waarvan u niet wist dat ze bestonden of geniet van een traditioneel Nederlandse pannenkoek. Een paar tips:

  • Restaurant Harmsen in de Utrechtsestraat, ook wel ‘klein Parijs’ genoemd dankzij de ongedwongen sfeer. De wisselende menukaart biedt een combinatie van mediterrane smaken en de Aziatische keuken.
  • Voor wie van de traditioneel Italiaanse keuken houdt reserveren we graag een tafel bij Segugio. In dit Italiaanse restaurant, ook in de Utrechtsestraat, worden typisch regionale gerechten geserveerd; eenvoudig, puur en traditioneel.
  • Wilt u eens iets totaal nieuws proberen? Laat u bij Mamouche verrassen door de verrassende combinatie van de Marokkaanse en de Fransen keuken. Geniet als aperitief van de beroemde huisgemaakte rozenlikeur van de Atlasbergen, geserveerd in prosecco.
  • PH Hotel Oosteinde kan ook een bezoekje aan de The Pancake Bakery aanbevelen, dit restaurant op de Prinsengracht is gevestigd in een oud VOC-pakhuis. The Pancake Bakery heeft deze invloeden in haar keuken laten doorklinken. Naast de Oud Hollandsche favorieten zal u dan ook vele internationale invloeden terugvinden op de menukaart.

Bekijk onze rustgevende kamers